τελευταία νέα
18.04.2016

Ομιλία στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ», στην εκδήλωση της Ενωτικής Κίνησης Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΕΚΕΑ), με θέμα: «Μνημόνια-Αριστερά-Προοδευτική Διακυβέρνηση»

Η αντίθεση Αριστερά-δεξιάς, Προοδευτικών και συντηρητικών δυνάμεων δεν είναι μια προσχηματική διάκριση πολιτικής και κομματικής γεωγραφίας. Παραμένει κυρίαρχη γιατί εκπορεύεται από τις οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες και ανισότητες. Έχει πάντα νόημα όσο υπάρχουν διαφορετικά οικονομικά και κοινωνικά συμφέροντα και επιδιώξεις, δυνατοί και αδύναμοι, συσσώρευση πλούτου και εκμετάλλευση.

διαβάστε όλη την ομιλία
11.11.2015

Πολλαπλής σημασίας οι εξελίξεις στην Πορτογαλία.

Οι συνέπειες, πέραν της προφανούς πολιτικής αλλαγής που δρομολογείται στην Πορτογαλία, είναι ευρύτερες και μας αφορούν άμεσα.

διαβάστε όλο το άρθρο
10.09.2015

Δήλωση για τις Εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογές σημαίνει επιλογή, γι αυτό και πιστεύω ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία.

διαβάστε όλη τη δήλωση
06.07.2015

Δήλωση για το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος

"Ο λαός σώζει, δεν σώζεται" είχε γράψει ο Νίκος Καζαντζάκης, και το επαληθεύει το χθεσινό καταλυτικό αποτέλεσμα. Σε πρωτόγνωρες συνθήκες πραγματικής αγωνίας, με κλειστές τράπεζες, αλλά και έξαρση της κινδυνολογίας και της καταστροφολογίας, ο ελληνικός λαός με τη ψήφο του αποφάσισε συνειδητά και δημοκρατικά να ενισχύσει τη διαπραγματευτική δύναμη της χώρας στην κατεύθυνση μιας βιώσιμης συμφωνίας.

διαβάστε όλη τη δήλωση
βίντεο
08.02.2015 Στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο» της ΝΕΡΙΤ
φωτογραφίες
18.04.2016 Ομιλία στην εκδήλωση της Ενωτική Κίνησης Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΕΚΕΑ), στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ»
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας